Care este cel mai bun antivirus pentru iPhone?

Chiar daca produsele Apple sunt reputate pentru faptul ca nu pot fi atacate cu usurinta, odata ce faci jailbreak, acestea din urma pot intalni riscuri neprevazute. Iata care este cel mai bun antivirus pentru a-ti proteja pretiosul iPhone.

Look Out Mobile Security Antivirus. Look Out Mobile Security Antivirus reprezinta o solutie completa de securitate pentru un smartphone Apple. Acest antivirus nu doar iti protejeaza telefonul de atacurile virale provenind de pe web ci dispune si de o panoplie de optiuni extrem de utile. In cazul in care se intampla sa iti pierzi telefonul, Look Out iti va permite sa il geolocalizezi. Poti in egala masura sa il faci sa sune chiar daca acesta a ramas pe modul silentios. In cazul in care telefonul iti este furat, daca cineva incearca sa apeleze un numar de pe telefonul tau furat atunci hotul va fi prins in cel mai scurt timp si telefonul recuperat. Look Out Mobile Security ofera posibilitatea de a efectua o salvare completa a informatiilor continute de telefonul mobil.

MacAfee Global Threat Intelligence Mobile. Versiunea mobila a acestei solutii de protectie oferite de MacAfee se divizeaza in patru parti. Avantajul sau este acela ca reprezinta un ansamblu de unelte judicioase si gratuite pentru a-ti proteja telefonul de orice pericol intalnit pe web. Singurul lucru pe care i l-am putea reprosa este acela ca nu dispune de un antivirus propriu-zis.

Norton Mobile Security. La fel ca MacAfee, un alt mare nume in ceea ce priveste scuritatea informatica isi face intrarea in lumea telefoanelor inteligente. Cu ajutorul Norton Mobile Security utilizatorul isi va putea securiza datele, adresele de pe web pentru a le reinstala mai apoi pe smartphone daca acesta din urma este invadat de un virus sau un malware. In plus, acest antivirus propune si o unealta care ne ajuta sa ne regasim telefonul daca acesta este pierdut sau furat prin geolocalizare dar si de a-l bloca de la distanta prin intermediul unei interfete web. Avantajul acestui antivirus este acela de a oferi securitate, reprezinta o solutie pro-activa in cazul unui furt sau pierdere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?