Ce înseamnă SEO off-page și cum se implementează această tehnică

Prin SEO off-page sunt definite toate metodele de optimizare ale unui site, care nu au legatura directa cu el dar care influenteaza cresterea in vizibilitate pe motoarele de cautare. Astfel de metode sunt urmatoarele:

Link Building
Prin link building se intelege totalitatea linkurilor atrase catre site. Sunt mai multe metode prin care pot fi obtinute linuri dofollow foarte utile pentru site si cele mai bune sunt cele naturale. Ofera un continut de cea mai buna calitate si alte site-uri vor scrie singure despre tine.

Pana ajungi acolo insa, ai nevoie de linkuri si le vei obtine platind pentru ele. Nu alege in functie de pret, ci in functie de calitatea linkului pe care il obtii. Linkurile de foarte buna calitate sunt destul de scumpe insa s-a anuntat deja ca motoarele de cautare nu mai puncteaza cantitatea de linkuri, ele fiind focusate doar pe calitate.

O idee foarte buna pentru link building este sa publici contra cost advertoriale si comunicate de presa sau articole pe bloguri. Pretul acestora este rezonabil si campania de SEO off page va functiona foarte bine.

Fii prezent pe retelele de socializare
Prezenta site-ului pe retelele de socializare este obligatorie atunci cand vrei sa ai succes in mediul online. Atata timp cat existi pe aceste retele vei fi vazut de grupul tau tinta, ceea ce este foarte important.

Cu cat un articol publicat are mai multe distribuiri, cu atat el devine mai relevant in nisa sa. Iti recomandam sa pui si butoane de share pe fiecare pagina a site-ului tau pentru a iti ajuta cititorii sa te distribuie mai repede.

Avand un mesaj corect pe retelele de socializare vei atrage mult mai multi vizitatori, ceea ce inseamna potentiali clienti. Numarul de vizite va fi in crestere prin metode naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *