Cel mai bun antispyware

Un spyware este un program spion care recupereaza datele tale si obiceiurile tale de navigare. Un program antispyware ne permite sa ne protejam de toate aceste amenintari. Iata un top al celor mai bune antispyware de pe piata.

Spywares colecteaza in mod insiduos informatii de ordin personal, oferite mai apoi unor companii in scopuri publicitare. Un antispyware ne permite sa detectam aceste programe spion, procedand in general printr-o analiza aprofundata. Aceste programe reprezinta o unealta complementara unui antivirus.

Malwarebytes ‘Anti-Malware. Acest antispyware functioneaza in adecvare cu antivirusul tau, fara sa fie nevoie ca acesta din urma sa fie dezinstalat. Procedeaza prin doua tipuri de analiza – una rapida si una mai extinsa care studiaza in ansamblu baza ta de date. Se dovedeste a fi extrem de eficient, in special pe un PC sau un laptop deja infectat de malwares si spywares. Cat despre interfata acestuia, aceasta se dovedeste a fi simplu de utilizat. Este vorba de un antispyware perfect functional, cu performante optime.

Spybot Search and Destroy. Extrem de cunoscut in randul persoanelor care isi doresc o protectie totala pentru PC, acest antispyware este o referinta in domeniu. Efectueaza o analiza detaliata si in timp real prin detectarea semnaturilor. Sistemul sau de protectie prin “vaccinare” reprezinta o unealta interesanta – protejeaza navigatorii cei mai utilizati pentru a evita o contaminare viitoare. Interfata sa este agreabila si completa. Un atu este dat de faptul ca este actualizat zilnic in versiunea gratuita.

SUPERAntispyware. Acest program antispyware se distinge prin dispozitivul sau de protectie Hijack. Intervine in momentul in care piratii cauta sa deturneze de exemplu un home page, o practica din ce in ce mai raspandita. Propune diferite tipuri de analiza – rapida, completa sau personalizata. Singurul dezavantaj este dat de faptul ca trebuie actualizat de utilizator, manual.

Windows Defender. Chiar daca este extrem de cunoscut, acest program propus de Windows este mai putin performant decat cele enumerate mai sus in detectarea unor eventuali spywares. Cu toate acestea, se dovedeste deosebit de util datorita faptului ca este actualizat zilnic. In versiunea actuala, este dotat cu un antivirus. Un alt atu major, este propus gratis.

Un comentariu la „Cel mai bun antispyware

  1. Nu o sa zic ceea ce zice toata lumea si anume „nu va uitati la mizeria asta” pentru ca toti ar face exact putlockers opusul din simpla curiozitate dar pot insa sa spun doar atat: nu am vazut filmul si nici nu sunt curios sa-l vad tocmai din cauza ca am vazut multe astfel de filme pe care cu greu le-am uitat. Iti aduci aminte de scenele mizerabile din film exact in cele mai nepotrivite momente credeti-ma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *