De ce ar trebui să ai un scanner portabil

Scannerul portabil sau scannerul de buzunar cum mai este cunoscut, este noul gadget la moda care a reusit sa castige o multime de adepti intr-un timp relativ scurt care ne scaneaza documentele rapid si in orice moment.

Portabilitate. Cu siguranta, unul din cele mai mari avantaje ale unui scanner portabil este portabilitatea sa. Cu alte cuvinte, il poti duce peste tot dupa tine fara probleme. Este mic, poate incape chiar si intr-un buzunar. Daca ai nevoie de scanarea urgenta a unui document, sa il trimiti sau pur si simplu sa il salvezi dar scannerul tau de birou nu iti este la indemana, poti scoate scannerul portabil din buzunar si problema este rezolvata.

Conectivitate. Scannerele portabil se pot conecta la reteaua Wireless pentru a inregistra sau pentru a partaja documentele pe computer sau in Cloud (Dropbox, Onedrive, Google Drive). Scannerul portabil se poate conecta la computer, la smartphone sau la tableta si la sistemele de exploatare precum Windows, Android sau Max.

Polivalenta. Un scanner standard iti va permite sa inserezi foile si sa le scanezi. Atunci cand este vorba despre o carte sau o revista, lucrurile se complica. Revista va trebui pliata pentru a fi scanata asa cum trebuie. Cu ajutorul unui scanner portabil lucrurile se simplifica, acesta poate scana fara probleme orice suprafata precum carti sau reviste sau orice alta suprafata. Dotat cu un ecran si un portativ, nu trebuie decat sa glisezi aparatul pe suprafata ecranului si sa scanezi si gata.

Intotdeauna la indemana. Ai o factura, un document important de scanat ? Atunci scannerul portabil este cel care te salveaza din orice situatie. Poti scana documentele necesare oriunde te-ai afla. In plus, poti salva documentul respectiv pentru a avea mereu o copie la indemana in cazul in care pierzi originalul.

Scannerul portabil este genul de gadget al carui utilitate este cel mai adesea subestimata, multi sunt cei care nu il considerau util si eficient. Asta pana cand nu l-au incercat. Odata ce ai inceput sa il folosesti, lucrurile ti se par mult mai simple, il poti avea mereu la indemana, in geanta sau in buzunar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?