De ce-mi plac jocurile de tip shooter

Nu cred că v-am mai spus însă, din când în când, îmi place să mai mă și joc. A, și hobby-ul ăsta nu a luat naștere acum foarte mult timp fiindcă eu rămăsesem fixat de acum foarte mulți ani pe faptul că trebuie să muncesc cât mai mult, până pic și două săptămâni nu mai ridic nici un deget. Asta a luat sfârșit însă la un moment dat când am ajuns la concluzia că am cam obosit și mi-ar prinde bine o pauză de câteva zile în care să mă detașez total și să uit ce înseamnă să lucrezi.

Totul începuse destul de ok, în prima zi am dormit mai mult ca de obicei, am început făcându-mi tabieturile dar după câteva ore însă m-am plictisit. La mini-concediu nu mă gândeam să renunț ci încercam să găsesc o soluție pentru a nu mă mai plictisi în aceste câteva zile de repaus total.

Cum n-am găsit pe moment altceva mai tentant, mi-am cumpărat de pe Steam un joc de tip shooter care se poate juca și multiplayer și m-am pus pe treabă. Pot spune că eram mai fascinat decât copiii de câțiva ani cărora le aduci o jucărie nouă. Pur și simplu m-am jucat de pe la 12 ziua până târziu în noapte. Cu mici pauze de rumegat covrigi și sandvisuri în timp ce se derulau cinematicurile jocului. A, și să nu uităm mersul la baie.

De atunci am rămas cu obiceiul ăsta și de fiecare dată când vreau să mă relaxez caut un shooter, deja am destule în calculator și mă joc. Principalul lucru care mă face să-mi placă e că mă relaxează foarte tare și, pe lângă asta, îmi întărește spiritul de competiție și îmi ascute reflexele.

Deci, dacă vreți relaxare plus alte câteva beneficii, jocurile de tip shooter sunt cheia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *