Gândurile tale sunt mai puternice decât credeai

Acum nu foarte mult timp am reușit și eu, în sfârșit, să descopăr puterea creatoare a gândului nostru și să mă folosesc de aceasta într-un mod avantajos pentru mine și pentru persoanele care se află în jurul meu. De obicei sunt genul de om care nu crede ce scrie prin cărți și ce zic alte persoane ci doar lucrurile pe care le experimentează singur însă de data aceasta am făcut o mică excepție care totodată a fost, pentru mine, un lucru foarte benefic.

Toată povestea a început în momentul în care am dat întâmplător peste un articol despre puterea incredibilă a gândurilor noastre, despre cum putem să influențăm lumea și pe noi înșine doar cu ajutorul gândului, despre cum acestea reflectă ceea ce se întâmplă în lumea nostră materială.

La început, sceptic din fire, priveam totul doar de curiozitate până când a început totul să pară mai interesant și am început să experimentez asta și pe pielea mea, sau pe creierul meu, și-anume m-am folosit tot mai des de mici trucuri dacă le putem numi așa cu ajutorul cărora să plantezi semințe pozitive în viața ta ale căror roade bineînțeles că tot tu le vei culege.

În încheiere vă recomand să încercați să descoperiți măcar o parte din puterea pe care o au gândurile voastre și felul în care sunt ele capabile să influențeze tot ceea ce vedeți în jurul vostru, de la oameni până la natură și animale. Tot ceea ce vedem în lumea materială a plecat odată de la un simplu gând pe care cineva a reușit să-l transpună și să-l materializeze. Atunci când ne concentrăm asupra unui lucru, fie el gând sau deja lucru material, îi dăm viață dar asta este deja o parte a telechineziei despre care o să vorbim cu o altă ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *