Haunting of Bly Man – câteva lucruri care te vor face să vezi serialul altfel

Daca ai plans sau nu in fata serialului Haunting of Bly Manor iata cateva secrete de la filmarea serialului Netflix pentru a te ajuta sa resimti din nou emotiile.

T’ Nia Miller nu cunostea deloc twist-ul personajului sau. Episodul cu numarul 5 a fost un enorm soc pentru fanii serialului. Adica episodul cand afla ca aceasta este de fapt moarta de la inceptul serialului. Atunci cand Dani ajunge la conac. O surpriza si pentru actrita T’Nia Miller, care nu a aflat asta decat atunci cand a citit scenariul episodului. Nu stia deci la inceput ca personajul sau era o fantoma.

Conacul nu este de fapt real. Da, este socant, dar asa este. Daca vrei sa vizitezi cumva conacul Bly, ar trebui sa te razgandesti. Pe Instagram, Oliver Jackson a postat o poza cu locurile unde au fost turnate secventele din serial si daca terenul este unul real, exteriorul conacului nu este. Da, suntem la fel de tristi ca si tine.

Kate Siegel nu joaca in scenele cu fantoma Doamnei din Lac in Bly Manor. Episodul 8 din Bly Manor dezvaluie ca faimoasa fantoma care se plimba pe holurile conacului, nu este nimeni alta decat Doamna din Lac, adica Viola, a carei familii a locuit mereu la conac. Dar, fantoma nu este jucata de Kate Siegel, ci de catre o dublura, o cascadoare care a luat aparenta spectrului.

Oliver Jackson Cohen a citit replicile pentru Miles pentru a ajuta tanarul actor. Pentru a-si intra foarte bine in rol si pentru ca rolul sau sa fie cu adevarat autentic, Oliver Jackson Cohen a repetat foarte mult cu tanarul actor Benjamin Evan Ainsworth. Un ajutor de pret, cu siguranta care l-a ajutat pe Benjamin sa joace rolul lui Miles, posedat de Peter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *