Iată ce ne așteaptă în New Amsterdam sezonul 2

S-a incheiat sezonul 2 al serialului New Amsterdam. Pentru moment…asta deoarece canalul TF1 urmeaza sa difuzeze intre 5-9 februarie episoadele 7-9 din indragitul serial medical cu Ryan Eggold. Nu, serialul nu este anulat insa difuzarea fiind extrem de apropiata in raport cu cea a canalului NBC in USA, serialul medical va reveni putin mai tarziu. Insa ce ne asteapta odata cu aceasta continuare? Va spunem totul chiar acum.

TF1 difuzeaza din ce in ce mai multe seriale americane. A fost si cazul pentru The Good Doctor al carui sezon 3 a fost intrerupt la sfarsitul lunii noiembrie. In Statele Unite ale Americii NBC difuzeaza actualemente sezonul 2 al serialului New Amsterdam si episodul 12 a fost dezvaluit pe data de 28 ianuarie. Din motivele mentionate mai sus, TF1 pune putin pe pauza difuzarea serialului.

In episodul 9 medicii tratau detinutii de la Rikers Island in urma unui soc toxic. Transportati la spital, unii isi doreau sa se razbune pe o detinuta, martora in cadrul unui proces. In paralel, Max descoperea ca este in remisie cu cancerul si o lasa sa plece pe Georgia, sotia sa moarta cu care avea viziuni. Helen era demisa din functia sa de sef al sectiei de oncologie si relatia dr.Reynolds era in pericol. Dr. Bloom ii cerea Dr.Ligon sa il ajute sa gestioneze consumul de medicamente impotriva durerii insa o banuia ca i-a furat o pastila.

Totul este bine atunci cand se termina cu bine

Inca nu se prevede nicio drama in jurul detinutilor de la Rikers Island in aceasta continuare a serialului New Amsterdam. Episodul 10 trateaza in mare parte consecintele episodului 9 cu cateva surprize placute sau mai putin placute precum o detinuta care se da drept o infirmiera si injunghie martora (care mai apoi este salvata). Politia va aresta pe toata lumea in cele din urma.

O ruptura. Povestea de dragoste dintre Lauren si Ligon nu va dura prea mult timp. In episodul 10 ii marturiseste ca i-a furat o pastila si decide sa se desparta de el. O decizie inteleapta deoarece Dr.Ligon este si el un fost dependent.

O posibila plecare. Si daca un medic ar parasi spitalul ? Este o posibilitate. Dr.Reynolds a luat decizia de a parasi New York pentru a se alatura iubitei sale Evie la San Francisco insa nu a reusit sa ii explice prea bine aceasta decizie lui Max.

Iată ce ne așteaptă în New Amsterdam sezonul 2

Un comentariu la „Iată ce ne așteaptă în New Amsterdam sezonul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus