Midnight Sun (2018) – film plin de emoție

Din categoria filmelor triste si pline de emoție, azi scriu despre un film captivant dar totodata extrem de trist. “Midnight sun” sau în limba română îl găsiți sub denumirea de “Sub soarele nopții” este o drama romantica apărută în 2018 cu Bella Throne în rolul principal.

Cu o nota de 6,6 pe IMDb, filmul 123movies urmărește povestea unei adolescente de 17 ani pe nume Katie care suferă de o boala foarte gravă ce o împiedică sa trăiască normal căci orice expunere oricât de scurta la scoate ii poate fi fatala.

Desi Katie arata ca o adolescenta obișnuita, aceasta nu poate avea o viață normala cu activități ce presupun sa iasă din casa, deci este condamnata pe viață la întuneric.

Povestea se complica atunci când viață isi umreaza cursul firesc si se îndrăgostește pentru prima data de un băiat pe nume Charlie dar gândul la boala ei incurabila face imposibila în gândul ei o posibila relație.

Cei doi se plac si încep o relație extraordinara cu momente frumoase si chiar unele funny, trăiesc împreună aventuri si isi creează amintiri de neuitat împreună dar boala nu iartă pe nimeni si intervine mereu în viață lor.

Filmul are un final tragic si ne învață sa prețuim mai mult fiecare clipa pe care o avem si în care suntem sănătoși. Cred ca oricine se uita la acest film sigur va avea cel putin o lacrima în colțul ochiului căci tristețea cu care este relatat finalul… iti rupe sufletul.

Este o drama care merita vazuta insa va recomand sa va înarmați cu șervețele căci sigur finalul va va găsi în lacrimi oricât de mult ani încerca sa va abțineți consolându-va ca este doar un film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *