Netflix – noutățile lunii decembrie

Sfarsitul de an vine cu un mare spectacol. Fie ca este vorba despre noul serial The Witcher sau de lung-metrajul 6 Underground al lui Michael Bay, in luna decembrie nu ai niciun motiv sa nu urmaresti Netflix.

Home for Christmas – 5 decembrie. Johanne, o celibatara eterna, va aduce in sfarsit un iubit la masa traditionala de Craciun in familie. Insa, inainte ca aceasta intalnire sa aiba loc iubitul o paraseste si mai are doar 24 de ore la dispozitie pentru a-l inlocui. O fictiune norvegiana pentru toate gusturile.

V Wars – 5 decembrie. Un medic este nevoit sa isi infrunte cel mai bun prieten in momentul in care o maladie misterioasa transforma incetul cu incetul oamenii in vampiri. Un serial adaptat dintr-o banda desenata apartinand lui Jonathan Maberry si Alan Robinson. Din distributie fac parte Ian Somerhalder (Lost, Vampire Diaries), Adrian Holmes (Arrow), Peter Outerbridge (ReGenesis), Jacky Lai (Beyond).

Triad Princess – 6 decembrie. Dupa ce a trait in umbra tatalui sau mafiot, Angie, indrazneste in sfarsit sa il sfideze si sa accepte sa devina garda de corp a unei actrite celebre. Un serial taiwanez.

Soundtrack – 18 decembrie. Aceasta drama romantica, un musical urmareste o poveste care leaga membrii unui grup proveniti din diferite orizonturi din Los Angeles. Din distrbutie fac parte Paul James (The Hot Zone, The Last Ship) si Jamie Overla (Kingdom).

The Witcher – 20 decembrie. Una din cele mai mari productii din acest sfarsit de an. Henry Cavill (Man of Steel) se ocupa de acest nou serial, o fictiune fantastica inspirata din romanele cu acelasi nume. Vrajitorul Geralt, un vanator de monstri mutant se bate pentru a-si gasi locul in lume in care oamenii se dovedesc a fi mai viciosi decat bestiile. Serialul beneficiaza deja de un sezon cu numarul 2.

Sezoane noi
The Chosen One (sezonul 2) – 6 decembrie. Serialul brazilian urmeaza destinul unor tineri medici determinati sa protejeze umanitatea de un virus periculos care, din motive necunoscute, s-a reintors.

Lost in Space (sezonul 2) – 24 decembrie. Familia Robinson va reusi sa regaseasca drumul inapoi spre casa ? Nimic nu este sigur deoarece spatiul este plin de pericole…

Noi filme originale Netflix
A Christmas Prince, The Royal Baby – 5 decembrie. De Craciun, Aldovia se pregateste sa primeasca unul din cele mai frumoase cadouri – bebelusul regal. Insa regina Amber trebuie intai si intai sa ii ajute pe ai sai sa regaseasca un tratat de pace ratacit.

Marriage Story – 6 decembrie. Noul film al lui Noah Baumbach, nominalizat la Oscar, ne vorbeste despre o familie care ramane unita in ciuda faptului ca mariajul a inceput sa scartaie.

6 Underground – 13 decembrie. Michael Bay ne va dinamita retinele cu o prima productie Netflix. 6 indivizi proveniti din mai multe colturi ale lumii au fost alesi nu doar pentru competentele sale dar si pentru dorinta sa de a schimb viitorul omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *