Pixel 5a nu va fi atat de grozav cum ne asteptam

In afara de Google Pixel 3a, de fiecare data cand Google a lansat pe piata un smartphone Pixel, acesta era dotat cu cel mai bun procesor cu putinta. Insa, unele semne ne duc cu gandul la faptul ca Pixel 5 nu va urma aceasta tendinta. Daca aceste detalii sunt exacte, Pixel 5 nu va fi deloc asa cum multi se asteapta, adica un telefon mai bun decat Pixel

9to5Google a facut unele cercetari in codul de aplicatie Google Camera si a descoperit faptul ca Google Pixel 5 si Pixel 5 XL sunt cel mai probabil denumiti Redfin si Bramble in aplicatiile Google. Aparatele Bramble si Redfin au fost precedent legate de procesorul Snapdragon 765G de la Qualcomm. Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, gama de smartphone-uri Pixel 5 va fi si mai puternica decat gama Pixel 4. cu toate acestea, nu se stie inca daca gama va beneficia sau nu de tehnologia 5G.

Nu este o reala catastrofa in ceea ce priveste performantele insa nu este nici la fel de rapid ca Snapdragon 865 premium, unul din cele mai puternice procesoare existente in momentul de fata pe piata regasit pe telefoanele vedeta ale anului 2020 precum Samsung Galaxy S20 Ultra de la Samsung. Pentru moment exista doar cateva speculatii cu privire la Pixel 5a si supozitii, insa se presupune ca Pixel 5a ar putea fi pozitionat drept un smartphone mai abordabil deoarece Google cauta in ultima perioada sa ofere smartphone-uri din ce in ce mai abordabile si sa faca concurenta in privinta preturilor propuse unor constructori precum Samsung sau Apple.

Bineinteles, Google are deja versiuni din gama mid range in cadrul gamei sale Pixel. Asteptam sosirea lui Pixel 4a spre inceputul lunii mai care va fi echipat cu propriul sau procesor din gama mid range, s-ar putea Snapdragon 730. Pixel 4a si Pixel 5 vor fi drept urmare mult mai apropiate in materie de performante decat au fost Pixel 4a si Pixel 3a spre exemplu, chiar daca pot exista bineinteles si o serie de diferente in termeni de configuratie a camerei sau sub carcasa.

5G integrat. In acest stadiu, este prematur sa afirmam faptul ca care vor fi caracteristicile principale ale lui Pixel 5a sau de ce Google a decis sa opteze pentru un procesor intern mai putin performant chiar daca reducerea costurilor este un motiv mai mult decat evident. De altfel, de mentionat este si faptul ca mai avem numai putin de sase luni pana la lansarea sa oficiala, deci lucrurile se mai pot schimba considerabil pana atunci. In lunile ce vin cu siguranta vom afla mai multe despre acest smartphone de la Google.

Pixel 5a nu va fi atat de grozav cum ne asteptam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus