Plan Coeur – știm în sfârșit despre ce este vorba în sezonul 2

Dupa succesul de care s-a bucurat primul sezon, Plan Coeur revine in forta cu o serie de episoade noi, disponibile incepand cu data de 11 octombrie pe Netflix. Si stim (in sfarsit) despre ce este vorba in acest nou sezon.

Ai adorat personajele principale ale serialului si ti-au lipsit? Veste buna, trioul de prietene inseparabile din Plan Coeur revine incepand cu data de 11 octombrie pe Netflix. Un al doilea sezon extrem de asteptat dupa succesul de necontestat al primelor 8 episoade. Cu o bucurie – nedisimulata – ii vom regasi pe Zita Hanrot, Sabrina Ouazani si Josephine Drai, in doar cateva saptamani, pentru o serie de noi aventuri. In ultimul episod, prietenele s-au cam distantat atunci cand Elsa a descoperit adevarata identitate a lui Jules si drept urmare, tradarea prietenelor sale.

Cateva luni au trecut de cand a descoperit adevarul si a decis ca are nevoie de o pauza la Buenos Aires. Milou si Antoine, se bucura de parenting. Charlotte este investita 200% in noua sa societate, Pinkars. Insa, lovitura de teatru, aflam rapid ca Elsa nu a reusit sa paraseasca hexagonul si, in realitate, s-a instalat in casa surorii sale, pe strada Buenos Aires din Paris. A gasit ea forta necesara pentru a-si ierta prietenele? Este pregatita sa isi redeschida inima pentru Jules, sosit sa ii bata la usa? Atatea intrebari care ne vin in minte si al caror raspuns este iminent.

Un serial de succes. Lansat in 2018, acest romcom made in Franta creat de Noemie Saglio, realizatoarea lui Conasse s-a bucurat de un succes imediat in randul abonatilor Netflix. Motivul? Prospetimea, spontaneitatea si umorul de necontestat al ansamblului distributiei. Si, mare a fost supriza fanilor atunci cand filmarile pentru sezonul 2 au fost oficializate, pe data de 18 februarie. Inca din primul sezon am urmarit cu interes aventurile lui Elsa, problemele sale amoroase, ea care nu a reusit nicium sa il uite pe fostul sau iubit.

Pentru a-i reda increderea in ea, Charlotte si Emilie, cele mai bune prietene ale sale, decid sa angajeze o escorta masculina. Aceasta strategie declanseaza o serie de situatii amuzante si nu numai, de rasturnari de situatii si de o multime de situatii neprevazute care confera farmecul acestui serial romantic pe care multi abia asteapta sa il revada incepand cu luna octombrie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?