Primele informatii despre Samsung Galaxy A41

Celebrul leaker OnLeaks vine cu primele informatii despre noul Samsung Galaxy A41. Iata primele informatii pe care le avem pentru a-ti face o idee despre noul telefon de la Samsung.

Anul 2019 a semnat reinnoirea gamei A a constructorului si 2020 ar trebui sa consolideze aceasta gama mid range care a reusit sa seduca deja un numar mare de persoane. Constructorul a prezentat deja cateva modele printre care Galaxy A51 si Galaxy A71 insa restul gamei ramane inca de dezvaluit. OnLeakes este primul care vine cu informatii cu privire la acest nou model.

Descoperim un telefon inarmat cu un breton finut (ecran Infinity – U de 6 -6,1 inchi) si margini relativ curbate. In partea din spate modulul foto reia dispunerea in domino a celor mai recente modele, adaugand un plus de unitate in sanul marcii coreene. Aici, doar trei obiective sunt vizibile, suplimentate cu un flash, confirmand faptul ca aceasta dispunere este mai estetica decat orice altceva.

Conform zvonurilor, senzorul principal al lui A41 va fi de 48mpx ceea ce ne aminteste de configuratia lui A51. Daca este vorba despre acleasi senzor si de aceeasi optica, ne putem astepta la poze foarte bune pentru un smartphone din aceasta gama de pret. De notat este aici absenta cititorului de amprente digitale in partea din spate a telefonului in timp ce Galaxy A40 poseda unul. Drept urmare, este posibil sa fie dotat cu un senzor biometric sub ecran sau sa opteze pentru un sistem de recunoastere faciala 2D ceea ce ar fi totusi o regresie in materie de securitate.

Dupa un Galaxy A51 mai degraba bun, insa lipsit de argumente in raport cu modelul care vine sa il inlocuiasca, Samsung Galaxy A41 ar putea sa se impuna drept best-seller din segmentul mid range in 2020. Zvonurile evoca pentru moment un procesor Helio P65 si pana la 128 GB de stocare. Daca va ramane acelasi pret ca in cazul lui A40, 259 de euro, ar fi vorba despre un excelent raport calitate/pret.

Bateria din dotarea lui Samsung A41 este una de 3500mAh si se pare ca avem parte de un upgrade fata de A41 care dispune de o baterie de 3100 mAh. Viteza de incarcare ramane aceeasi, de 15 W si exista mari sanse sa vedem un set up quad-camera in partea din spate. Samsung A41 va beneficia de Android 10 din fabrica alaturi de One UI. In perioada urmatoare ne putem astepta la o adevarata avalansa de telefoane din gama mid range A. Urmeaza sa fie lansate modele precum Galaxy A11, Galaxy A21 gama ajungand pana la A61 si A71. Se vorbeste si despre lansarea unui model A81.

Primele informatii despre Samsung Galaxy A41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus