Seriale inedite ale toamnei pe care nu trebuie să le ratezi

Stumptown sau Marianne, Years and Years…fac parte din serialele care te fac sa astepti cu nerabdare toamna anului 2019.

Years and Years – 9 septembrie. Esit fan Black Mirror? Atunci acest serial iti va placea cu siguranta. Years and Years imagineaza un Regat Unit nu atat de indepartat care se retrage din Uniunea Europeana, dirijat de un prim ministru populist si periculos (o femeie), intepretat de fantastica Emma Thompson. Viata privata, relatii sentimentale, politica, acest serial are de toate.

Unbelievable – 13 septembrie. In acest mini-serial alcatuit din 8 episoade Netflix se inspira dintr-o poveste adevarata. Cea a lui Marie, o adolescenta in varsta de 17 ani, acuzata ca ar fi inventat un viol al carei victima se presupune ca este ea insasi, caz semnalat politiei in 2008. Fara dovezi si trebuind sa faca fata suspiciunilor politiei, aceasta ajunge sa isi retraga plangerea. Acest caz a fost urmarit cu sufletul la gura in mass-media. Intr-un alt stat, un duo format din doua detective femei ancheteaza o serie de crime cu procedeu similar (intrare prin efractie) pentru a reusi sa dovedeasca daca Marie spune sau nu adevarul.

Stumptown – 25 septembrie. Dupa esecul relativ al serialului Friends for College, neobosita Cobbie Smulders (How I Met Your Mother, Avengers) revine in pielea lui Dex, o fosta militara, mereu pregatita sa se lanseze intr-o batalie, care se reintoarce in orasul natal, Portland, pentru a-si indeplini visul cel mare, acela de a deveni detectiv privat. Alaturi de actrita il regasim pe Jake Johnson care se reintoarce pe micul ecran dupa o pauza destul de lunga, dupa sfarsitul serialului New Girl, in care a interpretat, timp de sapte sezoane, rolul lui Nick.

Marianne – 13 septembrie. Cu Marianne, Netflix semneaza primul serial horror din “cariera”. Urmarim aventurile unei romanciere (Victoire du Bois) ale carei numeroase povesti cu monstri prind viata, spre disperarea sa. Astfel, aceasta se trezeste urmarita de Marianne, o vrajitoare infricosatoare iesita direct din imaginatia sa. Scriitoarea va trebui sa isi infrunte demonii si sa descopere cum ar putea infrange aceasta entitate terifianta.

On Becoming a Good in Central Florida. Produs de George Clooney si Kristen Dunst, care este de altfel si actrita principala, serialul On Becoming a Good in Central Florida este un serial comic satiric despre o femeie in varsta de 30 de ani, precara care viseaza sa renunte la jobul sau dintr-un parc acvatic din Florida pentru o viata bling-bling si ambitioasa. Se lanseaza intr-un sistem piramidal din dorinta de a se imbogati rapid si sa profite de viata luxoasa la care a visat mereu.

Talentata Kristen Dunst nu a fost niciodata mai visatoare si mai feerica. Cu succes de altfel. Serialul a inceput sa fie difuzat la sfarsitul lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *