Site-uri unde poți urmări posturi TV online

Programele tv online reprezinta o varianta la care multe persoane apeleaza in ultima vreme, mai ales in momentele in care nu au niciun televizor in apropiere. Site-urile unde putem vedea seriale sau alte emisiuni online sunt numeroase. Avem de unde alege din fericire. In plus, le putem viziona direct de pe smartphone. Asadar, daca ai o emisiune preferata sau daca vrei sa vizionezi un meci iata cateva din cele mai populare site-uri.

Tvonline.radiourionline.com. Pentru a accesa acest site nu este nevoie sa instalezi niciun toolbar, din meniul care iti apare in partea stanga iti vei putea alege ce vrei sa urmaresti – televiziune online, filme, stiri, sport, muzica sau altele. Dar, daca vrei sa vizionezi un program romanesc spre exemplu ProTv va trebui sa instalezi un plugin.

Tv-direct. 917 canale disponibile pe Tv-direct. Este unul din site-urile de acest gen cu cea mai mare oferta. Un avantaj este dat de faptul ca aceste canale de televiziune sunt clasate pe tari. Este de ajuns sa dai click pe o tara pentru a descoperi canalele disponibile.

Cool-tv.ro. Este un site care ofera atat programe tv online cat si programe radio pentru cei care vor sa asculte muzica online. Interesant este faptul ca acestea se pot accesa si de pe telefonul inteligent sau de pe o tableta dotata cu Android. Trebuie doar sa ai instalate un player VLC si un plugin StopCast. Dar, daca accesezi acest site trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie sa folosesti Internet Explorer.

Webmaster gratuit. Un site ce propune numai putin de 200 de canale de televiziune in acces direct. Clasate in functie de categoria de informatie, Film si Arta, Sport, Muzica, Local si National, aceasta sunt lizibile via Explorer, Firefox, Chrome, Netscape sau Safari. Pentru acesta din urma este necesara folosirea Flip4Map. Pentru restul, utilizatorul trebuie sa posede minim Windows Media Player 11 si sa autorizeze Active X. Dincolo de unele canale de televiziune clasice precum Canal Plus, TF 1 sau F3, Webmaster gratuit ofera posibilitatea ascultarii unor statii de radio. Modul replay ofera posibilitatea de a revedea emisiunea favorita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?