Ce smartphone Samsung sa cumpar in 2020?

Samsung este azi unul din cei mai cunoscuti constructori de smartphone-uri din lume. O popularitate datorata flagship-urilor pe care le scoate pe piata dar si multiplelor referinte din gama mid range. Care este cel mai bun smartphone Samsung, cel care ofera cel mai bun raport calitate/pret sau care este gama care iti corespunde cel mai bine – A, S sau Note?

Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 Ultra este telefonul anului 2020. Principalele diferente pe care trebuie sa le cauti in raport cu S10 de anul trecut sunt la nivel de ecran. Ecranul este tot un AMOLED insa de aceasta data cu o rata de refresh de 120Hz. Pe langa calitatile evidente ale ecranului de 6,9inch, acest castig de fluiditate este extrem de placut la utilizare. O a doua inovatie cu care vine Samsung pentru S20 Ultra este integrarea unui senzor foto capabil sa ofere un zoom hibrid de 100x. Aparatul foto principal este de 108mpx. Autonomia este confortabila datorita bateriei mari. Procesorul este un Exynos 990 si memoria via este de 12GB.

Samsung S10 Plus. Inca o data, constructorul coreean vine cu un ecran de calitate, un Dynamic AMOLED de 6,4inch, spre deosebire de S10 care beneficiaza de un ecran de 6,1inch. Telefonul este propulsat de noul SoC Exynos 9820 si sprijinit de 8GB memorie ram. Bateria este de 4100mAh care ofera o autonomie generoasa. In ceea ce priveste aparatele foto, S10 Plus beneficiaza de acelasi modul triplu existent pe S10.

Samsung Galaxy Note 10 Plus. Galaxy Note 10 a revenit in forta anul trecut in august pentru a inlocui Galaxy Note 9. Principiul ramane cam acelasi – un smartphone mare, livrat cu un S-Pen insa Samsung ne-a rezervat si un model Plus. Ca de obicei, gama Note imprumuta din caracteristicile gamei S. Designul este asemanator, ecranul este perforat insa de aceasta data in mijloc, nu in partea dreapta. Modelul Plus profita de un excelent ecran de 6,8inch, de un procesor Exynos 9825, 12GB RAM si 3 senzori foto mosteniti de la S10 (12+12+8mpx) si o mica noutate, senzorul ToF pentru a imbunatati modul portret. Este actualmente cel mai dotat telefon de la Samsung.

Samsung Galaxy A51.  Dupa un A50 deosebit de popular anul trecut, iata ca A51 isi face aparitia in 2020. A50 era un telefon excelent pentru gama sa. A51 reia toate calitatile predecesorului sau insa vine si cu o serie de ajustari pentru a imbunatati experienta utilizatorului. Ecranul AMOLED este excelent si a ajuns la 6,5inch. Perforatia centrala este inspirata de la Galaxy Note 10 Plus, nu mai exista bretonul in forma de picatura de apa. Ofera o autonomie solida datorita bateriei de 4000mAh. Procesorul este un Exynos 9611 sprijinit de 4GB RAM.

Ce smartphone Samsung sa cumpar in 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus