Specificatiile cheie ale lui Nokia 5.3

HMD Global a confirmat ca va lansa noua sa generatie de smartphone-uri Nokia pe data de 19 martie in timpul unui eveniment oficial organizat la Londra. Inainte de lansare, principalele detalii ale lui Nokia 5.3 au fost dezvaluite online.

Conform unui raport oferit de NokiaPower User, Nokia 5.2 va fi de acum inainte cunoscut sub numele de Nokia 5.3. Raportul subiliniaza faptul ca acest smartphone va purta numele de model TA-1234. Conform specificatiilor divulgate, Nokia 5.3 va fi disponibil in doua variante de culori, Charcoal si Cyan insa societatea prevede in egala masura lansarea variantei cu numarul trei, nu se cunoaste inca care este aceasta.

Actualmente, toata lumea concepe blocuri de camera patrate sau dreptunghiuri mari. Insa, inainte de asta, Motorola a introdus in universul telefoanelor mobile un stil de camera circular, o mostenire pe care HMD Global incearca in egala masura sa o perpetueze. Acest design este pe cale sa soseasca pe acest smartphone din gama mid range lansat pe data de 19 martie.

Raportul mai mentioneaza si faptul ca acest smartphone va beneficia de o configuratie cu patru senzori foto cu o combinatie de un obiectiv principal de 16mpx, un al doilea senzor de 5mpx, un al treilea de 8mpx si un al patrulea de 8mpx. In partea din fata Nokia 5.3 va fi echipat cu un senzor autonom de 8mpx.

Raportul mentioneaza ca acest smartphone va fi echipat cu un ecran de 6,55 inchi si ca va prezenta un raport de aspect 18 :5 :9. De altfel, Nokia 5.3 va fi echipat si cu o baterie cu o capacitate de 4000 mAh, chiar daca inca nu exista nicio informatie cu privire la incarcarea rapida.

Un smartphone la un pret mai mult decat accesibil. Inainte, Nokia 5.2 alias Captain America a fost reperat pe Geekbench. Conform fisei oferite de benchmark, pretinsul 5.2 este echipat cu 3GB RAM si cu un procesor octa-core de la Qualcomm cu o frecventa de baza de 1,80GHz. Nu se precizeaza niciun nume oficial pentru procesor insa, conform zvonurilor, ar fi vorba despre un Snapdragon 665, care nu este nici cel mai recent, nici cel mai bun procesor de pe piata in momentul de fata.

In plus, acest benchmark dezvaluie faptul ca Nokia 5.2 va functiona sub Android 10. Acest smartphone a primit un scor de 313 puncte pe GeekBench. Nokia 5.3 ar putea fi dezvaluit in cel mai scurt timp cu putinta, saptamana viitoare, cu un pret mai mult decat accesibil, de aproximativ 160 de euro.

Specificatiile cheie ale lui Nokia 5.3

Un comentariu la „Specificatiile cheie ale lui Nokia 5.3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus