Top seriale care apar în septembrie pe Amazon Prime Video

Esti in cautarea unor seriale pe care sa le vezi sau revezi in aceasta toamna? In acest caz, descopera care este programul Amazon Prime Video pentru aceasta luna.

Doctor Who, sezoanele 1-4. O veste buna pentru toti fanii serialului britanic cult, deoarece primele 4 sezoane apar pe platforma. Ocazia de a-l revedea deci pe Christopher Eccleston si apoi pe David Tennant in cel mai frumos rol.

The Pursuit of Love. Este un mini serial romantic de doar 3 episoade, inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Nancy Mitford. Urmareste viata a doua verisoare prin povestile de dragoste si de prietenie in timp ce sunt in cautarea unor lucruri total diferite. Serialul are un casting foarte bun- Andrew Scott, Lily James, Dominic West si Emily Beecham.

Castle- integrala. Esti fan Nathan Fillion? In acest caz, avem o veste foarte buna pentru tine- cele 8 sezoane ale serialului watch free series apar din septembrie pe Amazon Prime Video. Ocazia de a vedea si revedea toate anchetele miticului cuplu.

Goliath, sezonul 4. Serialul original de la Amazon Prime revine cu un sezon cu numarul 4 care este si ultimul. Vom afla deci cum se vor incheia aventurile lui Billy McBride in aceasta drama judiciara.

Most Dangerous Game, sezonul 1. Un serial plin de actiune unde Dodge Maynard, interpretat de Liam Hemsworth afla ca are o boala in faza terminala. Dar, pentru a avea grija de sotia sa care este insarcinata se lanseaza intr-un joc mortal, care poate se va intoarce impotriva sa…
Apare din 27 septembrie pe platforma si serialul a fost reinnoit deja pentru un sezon cu numarul 2.

Sezonul final de la Supernatural. Ocazia ideala pentru fani de a descoperi cum se termina aventurile fratilor Winchester dupa 15 ani de servicii, timp in care au alungat demonii prin Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *