Tot ce trebuie să știi despre Cruella, filmul Disney cu Emma Stone

Pune-ti cainele dalmatian la adapost. Cruella revine, este in centrul celui mai nou film Disney. Iata tot ce stim despre acest nou film cu Emma Stone.

Dupa cum a explicat actrita principala a filmului, Emma Stone, actiunea acestui film se deruleaza in Londra anilor 1970. Eroina este o tanara escroaca care viseaza sa devina un stilist de succes care poarta numele de Estella. Estella se imprieteneste cu doi hoti, Japser si Horace. Insa, intalnirea cu Baronne von Hellman (Emma Thompson), un veritabil fashion icon o va impinge pe Estella sa ia cele mai proaste decizii din viata.

Adolescenta Estella, la fel ca toate adolescentele din aceasta lume are un vis. Visul ei este acela de a deveni creatoare de moda. Este o vocatie pentru ea: este talentata, inovatoare si extrem de ambitioasa. Insa se pare ca viata vrea sa se asigure de faptul ca visele sale nu se vor realiza niciodata. Nu mai are un acoperis deasupra capului si, orfana in mijlocul Londrei, la doar 12 ani, Estella decide sa intre in universul infractiomal alaturi de amici sai Horace si Jasper. Cu toate acestea, atunci camd o intalnire intamplatoare o duce pe Estella in lumea celor bogati si norocosi, Estella incepe sa isi puna din ce in ce mai multe intrebari cu privire la existenta sa si incepe chiar sa se intrebe daca adevarata sa menire este aceea de a deveni o creatoare de moda.

Baronne vo Hellman ii va cere sa concepa pentru ea o piesa vestimentara care sa devina semnatura ei si, in timp ce Estella crede ca visul sau se va concretiza in sfarsit, isi da seama ca, pentru a reusi, va trebui sa plateasca un pret destul de scump. Se va lasa ispitita de Rau pentru a obtine cariera la care a visat mereu? Vom vedea cum si de ce Estellla se va transforma in Cruella care rapeste cainii pentru a face haine din blana lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *