Trucuri și sfaturi pentru a face din Waze cel mai bun co-pilot

Waze este una din cele mai populare aplicatii pentru condus. Cu Waze stii intotdeauna ce se intampla pe drum. Waze alege cea mai buna ruta pentru deplasarea ta bazandu-se pe distanta dar si pe traficul rutier de moment, in special datorita informatiilor oferite de comunitate. O aplicatie care ne ajuta sa evitam surprizele neplacute in trafic si sa castigam timp. Iata cateva functionalitati de (re)descoperit pentru a face din Waze cel mai bun co-pilot.

Alege cea mai buna ruta. Waze este capabila sa iti arate cea mai scurta ruta cu putinta pentru a ajunge la destinatie in functie de anumite calcule (drum, trafic,lucrari pe drum). Dar, din fericire, aplicatia iti permite sa alegi singur drumul din mai multe propuneri. O optiune mai putin cunoscuta de utilizatori dar care se dovedeste deosebit de utila uneori. Pentru asta, atunci cand introduci o destinatie, nu accepta imediat prima ruta oferita. Da click pe rute pentru a observa alternativele propuse deoarece acestea se pot dovedi uneori mult mai practice.

Schimba vocea. Incepi sa te plictisesti de aceasta voce? Trebuie sa stii ca aplicatia iti ofera posibilitatea de a schimba vocea cu optiuni mai amuzante. Waze iti permite in egala masura sa iti inregistrezi propria voce sau cea a unui prieten pentru un condus mai personalizat. In plus, daca vrei sa iti perfectionezi cunostintele in materie de limbi straine, poti opta pentru o alta limba.

Evita amenzile pentru viteza prea mare. Obtinerea permisului este un lucru bun. Pastrarea sa este un lucru si mai bun. Atunci cel mai bine ar fi sa eviti viteza legala permisa. Numarul de radare este important. Din fericire, Waze este o aplicatie constienta de aceasta problema si vrea sa te ajute sa respecti Codul Rutier. Pe langa faptul ca afiseaza viteza cu care te deplasezi, poti seta aplicatia sa te avertizeze in cazul in care depasesti viteza permisa. Poti opta pentru un avertisment sonor la o depasire de 5km/h, 10 sau 15 kilometri.

Sincronizeaza agenda. Waze este folosita de multe persoane, de la profesionisti care folosesc masina cateva ore pe zi la simpli conducatori auto. Daca adresa urmatoarei destinatii se afla in agenda, Waze poate citi aceasta informatie pentru a-ti propune cea mai buna ruta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?